Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
Best Sellers
 Οξύμετρο Δακτύλου Ενηλίκων με τσαντάκι και κάλυμμα σιλικόνης CMS50DL Contec
Οξύμετρο Δακτύλου Ενηλίκων με τσαντάκι και κάλυμμα σιλικόνης CMS50DL Contec
Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου Ενηλίκων. Τα οξύμετρα CM50DL & CM50QA τα παράγει η C.M.S., ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ιατρικών συσκευών. Τα προϊόντα είναι αυθεντικά, πιστοποιημένα με CE, FDA, TUV, ISO - Ευρώπη και ΗΠΑ- (δείτε παραπάνω τα πιστοποιητικά). Τα πιστοποιητικά εγγυώνται την ακρίβεια μέτρησης και αξιοπιστία λειτουργίας των προϊόντων. 1 έτος εγγύηση. Δώρο το τσαντάκι μεταφοράς και καλυμμα σιλικονης.

25,00€
Ταξινόμηση κατά:

Προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

 • Τεστ Κοπώσεως cube strees HD+ Cardioline
  Τεστ Κοπώσεως cube strees HD+ Cardioline
  Νέα ασύρματη κόπωση με HD+ (High Definition) καταγραφικό και +40% καλυτερη καταγραφή σε σχέση με οποιαδίποτε άλλη κόπωση. Η νέα αυτή πρωτοποριακή τεχνολογία της CARDIOLINE δίνει λύσεις για ασύρματο τεστ κόπωσης χαρίζοντας ευελιξία και ευκολία στην κλινική εξέταση. Οι υψηλών επιδόσεων αλγόριθμοι ενισχύουν την αξιοπιστία και την ακρίβεια κατά τη λήψη των αποφάσεων, χωρίς τη διαστρέβλωση του πραγματικού του σήματος.
  Κατόπιν Επικοινωνίας
 • Τεστ Κοπώσεως cube stress lite Cardioline
  Τεστ Κοπώσεως cube stress lite Cardioline
  Το Cubestress lite , είναι το πλήρες σύστημα για τη διεξαγωγή ΗΚΓ σε συνθήκες κόπωσης. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα τμήματα Hardware και Software, ώστε να εκτελέσει μια κόπωση και να είναι συμβατό με όλα τα εργόμετρα της Cardioline και πολλών άλλων εταιριών.
  Κατόπιν Επικοινωνίας

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού