Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
 
 
Στοιχεία Κατασκευαστή
Προσφορές
 Μάσκες Χειρουργικές Ivrou 50 τμχ - πιστοποίηση από NPT USA
Μάσκες Χειρουργικές Ivrou 50 τμχ - πιστοποίηση από NPT USA
15,00€ 11,00€
 Οξύμετρο δακτύλου με ACT SB200 Rossmax
Οξύμετρο δακτύλου με ACT SB200 Rossmax
130,00€ 115,00€
 Νεφελοποιητής Flo Miko CA-MI
Νεφελοποιητής Flo Miko CA-MI
84,00€ 54,00€
 Διαφανοσκόπιο μονό LED Επιτραπέζιο Slim Weiko
Διαφανοσκόπιο μονό LED Επιτραπέζιο Slim Weiko
Διαφανοσκόπιο μονό LED Επιτραπέζιο Slim Weiko
731,60€ 600,00€
 Τυμπανομετρητής Otowave 302-Η Amplivox
Τυμπανομετρητής Otowave 302-Η Amplivox

Επιτραπέζιος τυμπανομετρητής με τόνο ανιχνευτή στα 226 Hz και μια σειρά λειτουργιών ελέγχου, όπως επιλέξιμες ταχύτητες μέτρησης και προγραμματιζόμενες μετρήσεις ελέγχου ομόπλευρου και αντίπλευρου αντανακλαστικού στα 500 Hz, 1 kHz, 2 kHz και 4 kHz.


 

5.018,00€ 4.515,00€
[+]Click στην εικόνα για μεγέθυνση
και περισσότερες φωτογραφίες
Φορητή συσκευή εντοπισμού ενδοκρανιακού αιματώματος InfraScanner InfraScan
Κωδικός Προϊόντος: 10118
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: Κατόπιν Επικοινωνίας (περιλαμβάνεται o ΦΠΑ)


Φορητή συσκευή εντοπισμού ενδοκρανιακού αιματώματος με εφαρμογή σε πολλαπλά πεδία.


Ποσότητα:
 
 
Το Infrascanner είναι φορητή συσκευή ελέγχου που χρησιμοποιεί τεχνολογία σχεδόν υπερύθρου φωτός (Near-Infrared/ NIR) στον έλεγχο ασθενών για ενδοκρανιακή αιμορραγία, καθορίζοντας όσους θα ωφελούνταν από άμεση παραπομπή σε αξονικό τομογράφο ή νευροχειρουργική παρέμβαση. Κατά τη διαλογή ασθενών με εγκεφαλικά τραύματα, το InfraScanner μπορεί να καταδείξει εκείνους με τις περισσότερες πιθανότητες να φέρουν ενδοκρανιακή αιμορραγία .

ΑΝΙΧΝΕΥΣΤΕ
 • Την παρουσία ενδοκρανιακού αιματώματος
 • Ανιχνεύει με ακρίβεια εγκεφαλικά αιματώματα σε >3,5cc και <2,5cm από την επιφάνεια του εγκεφάλου
 • Χρησιμοποιεί σχεδόν υπέρυθρο φως που ανιχνεύει ειδικά την αιμοσφαιρίνη
 • Παράγει γραφικές παραστάσεις των αποτελεσμάτων, οι οποίες δεν απαιτούν ερμηνεία
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
 • Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων που παράγει η συσκευή lnfraScanner ενισχύει την κλινική αξιολόγηση
 • Οι γραφικές απεικονίσεις υποδεικνύουν την παρουσία και τη θέση του αιματώματος
 • Σε συνδυασμό με τυπικές τεχνικές διαλογής, η κλινική αξιολόγηση ενισχύεται
 • Δίνει τη δυνατότητα στους ιατρούς να παρακολουθήσουν ασθενείς με πιθανό αιμάτωμα
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ
 • Οι χρήσιμες πληροφορίες που παρέχει η συσκευή μπορούν να καθοδηγήσουν τον ιατρό
 • Βάσει των μετρήσεων της συσκευής, οι ιατροί μπορούν να αξιολογήσουν με περισσότερη ακρίβεια την κατάσταση των επιλεγμένων ασθενών
 • Προτεραιότητα στη μεταφορά σε θεραπευτικά κέντρα νευροχειρουργικής
 • Ελαχιστοποιεί το χρόνο αξιολόγησης της αξονικής τομογραφίας CT και της νευροχειρουργικής παρέμβασης
 
Η συσκευή lnfraScanner παρέχει πολύτιμες πληροφορίες, βοηθώντας τον ιατρό στη διαλογή των ασθενών με πιθανό αιμάτωμα και τη διακομιδή τους σε εγκαταστάσεις που διαθέτουν αξονικό τομογράφο και τμήμα νευροχειρουργικής. Σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Επειγόντων περιστατικών, η συσκευή InfraScanner μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ασθενών με όψιμα αιματώματα.
 

Κλινική μελέτη στην οποία συμμετείχαν πολλά ιατρικά κέντρα και αφορούσε ασθενείς με ενδοεγκεφαλική αιμορραγία κατέδειξε ότι το Infrascanner παρείχε καλύτερα αποτελέσματα έλεγχου στην ανίχνευση ασθενών με υψηλότερο ρίσκο ενδοκρανιακής αιμορραγίας, από την απλή μεμονωμένη εξέταση .
 
Το Infrascanner δεν αντικαθιστά την αξονική τομογραφία. Πρόκειται για απλό και εύκολο στη χρήση όργανο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση ασθενών υψηλού κινδύνου, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στη μεταφορά τους σε κέντρα τραύματος που διαθέτουν τμήματα αξονικής τομογραφίας και νευροχειρουργικής.
 
Χαρακτηριστικά και ικανότητες ανίχνευσης του Infrascanner:
 • Το Infrascanner είναι ελαφρύ και φορητό.
 • Παρέχει μια απλή γραφική απεικόνισης αναφοράς, θετική ή αρνητική.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή προσθήκη στην νευρολογική εξέταση ρουτίνας.
 • Ο έλεγχος του ασθενή ολοκληρώνεται σε 2-3 λεπτά.
 • Μπορεί να ανιχνεύσει αιματώματα όγκου μεγαλύτερου των 3,5 cc.
 • Ανιχνεύει αιματώματα σε βάθος έως και 2,5 cm από την επιφάνεια του εγκεφάλου (ή 3,5 cm από την επιφάνεια του δέρματος).
 • Ακρίβεια: Σε ασθενείς με Επισκληρίδια, Υποσκληρίδια και Ενδοεγκεφαλικά αιματώματα: Ευαισθησία = 88% / Εξειδίκευση = 90,7%
 
Τεχνολογία Infrascanner – Πώς λειτουργεί
Το εξωαγγειακό αίμα απορροφά το σχεδόν υπέρυθρο φως (NIR) περισσότερο από το ενδοαγγειακό, καθώς σε περιπτώσεις οξέων αιματωμάτων παρουσιάζει μεγαλύτερη συγκέντρωση αιμοσφαιρίνης (συνήθως δεκαπλάσια) συγκριτικά με αυτή του εγκεφαλικού ιστού, όπου το αίμα περιορίζεται στα αγγεία. Το Infrascanner μετρά τη διαφορά στο βαθμό απορρόφησης του σχεδόν υπέρυθρου φωτός (NIR) σε αντίστοιχες θέσεις στην αριστερά και δεξιά πλευρά της κεφαλής. Η ανίχνευση γίνεται σε μικρό βάθος, επιφανειακά (μέχρι 3,5 cm από την επιδερμίδα), όπου το αίμα συγκεντρώνεται στις περισσότερες περιπτώσεις αιμορραγιών.
 
Κλινικές εφαρμογές του Infrascanner
 • Προνοσοκομειακός έλεγχος

Οι ασθενείς με εγκεφαλικά τραύματα μπορούν να διαγνωσθούν στην τοποθεσία όπου σημειώθηκε ο τραυματισμός. Το Infrascanner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωριά, μικρές πόλεις, νησιά, ορυχεία, αθλητικούς συλλόγους, χιονοδρομικά κέντρα, νοσοκομεία χωρίς αξονικό τομογράφο ή από νευροχειρούργους και οχήματα εκκένωσης.
 

 • Έλεγχος στη μονάδα Επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων

Ασθενείς με τραυματικές εγκεφαλικές βλάβες που παρουσιάζουν πολλαπλές επιπλοκές(όπως στην περίπτωση ατυχημάτων) μπορούν να ελεγχθούν στα επείγοντα, προκειμένου να καθορισθεί πόσο επείγει η αντιμετώπιση των τραυματικών εγκεφαλικών βλαβών σε σχέση με άλλες επιπλοκές. Στην περίπτωση πολλαπλών θυμάτων, επείγει η δημιουργία λίστας προτεραιότητας για τους ασθενείς που χρειάζονται αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα που παρέχει το Infrascanner στον έλεγχο ασθενών υπό την επήρεια φαρμάκων ή αλκοόλ, σε μικρά παιδιά κλπ. είναι μοναδικά, καθώς η νευρολογική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αδύνατη.
 

 • Νοσοκομειακός έλεγχος

Είναι δυνατός ο συχνός έλεγχος, όσο κρίνεται απαραίτητο, ασθενών με προφανή, μέτρια ή σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα, προκειμένου να ανιχνευθούν νωρίς τυχόν αλλαγές στα ενδοκρανιακά αιματώματα στα χρονικά διαστήματα που μεσολαβούν των αξονικών τομογραφιών. Είναι επίσης δυνατή η μείωση της συχνότητας διενέργειας αξονικών τομογραφιών για τον έλεγχο μετά από νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Καθώς η ανίχνευση περίπου 20% των σχετιζόμενων με τραύματα αιματωμάτων καθυστερεί για περισσότερες από 12 ώρες μετά το ατύχημα, το Infrascanner μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όργανο ελέγχου πάντα παρόν δίπλα στην κλίνη ασθενών που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
 
Χρήση του Infrascanner στον στρατό
Το Infrascanner βρίσκει εφαρμογή στην ανίχνευση τραυματικών εγκεφαλικών βλαβών στο πεδίο της μάχης και σε συνήθεις στρατιωτικές ασκήσεις, όπου η έγκαιρη διαλογή είναι κριτικής σημασίας. Το Ναυτικό και το Σώμα Πεζοναυτών των Η.Π.Α. έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη του InfraScanner και το δοκίμασαν με επιτυχία στο Ιράκ. Η έγκαιρη ανίχνευση αιματωμάτων συμβάλει στη διάσωση ζωών και στην οργάνωση ενός επαρκούς σχεδίου εκκένωσης των τραυματιών κατά προτεραιότητα.

Αποστολές προϊόντων

Αφού επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε και προχωρήσετε στην πληρωμή του, η επιχείρηση θα αναλάβει τη μεταφορά του στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η AMTC (Antipas Medical Technology Commerce & Consulting) συνεργάζεται με την εταιρεία 
ΕΛΤΑ Courier εξασφαλίζοντας την αποστολή του προϊόντος σας στην Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Η παράδοση γίνεται σε προσβάσιμους προορισμούς σε 1 εργάσιμη ημέρα και σε δυσπρόσιτους προορισμούς σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.


 • Το κόστος αποστολής είναι ως εξής:
 • Μέχρι 2 κιλά: 4,00€.
 • Μέχρι 3 κιλά: 5,50€.
 • Μέχρι 4 κιλά: 7,00€.
 • Μέχρι 5 κιλά: 8,50€.
 • Από 6 κιλά και παραπάνω το κόστος των μεταφορικών είναι 10€.
 • Η συνολική χρέωση φαίνεται στην φόρμα παραγγελίας σας πριν οποιαδήποτε χρέωση. 

Επιστροφές προϊόντων

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν που επιλέξατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιχείρηση θα φροντίσει να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό που καταβάλλατε για την αγορά της συσκευής.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, αυτό θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, με τη συσκευασία και οποιαδήποτε διακριτικά χαρακτηριστικά άθικτα. Επιπρόσθετα η ταινία ασφαλείας πρέπει να είναι ανέγγιχτη. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Στην διαδικασία επιστροφής προϊόντος η δαπάνη των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

Τα χρήματα θα επιστρέφονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρηση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πριν εκκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος, παρακαλούμε 
επικοινωνήστε με την επιχείρηση για τη διευθέτηση των σχετικών λεπτομερειών.
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων τιμολόγησης:

α) Απόδειξη λιανικής: Κατά την παραλαβή του προϊόντος.
β) Τιμολόγιο: Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας (Επωνυμία, Επάγγελμα, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ) και θα έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε ένα προτιμολόγιο.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την δική σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση παρέχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με 4 τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή*
Η πληρωμή θα γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος.
Η διαδικασία πληρωμής με αντικαταβολή επιφέρει επιπλέον κόστος 2,50€.


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με απευθείας κατάθεση σε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 
α) Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR57 0110 6660 0000 6664 0030 129
Αριθμός Λογαριασμού: 666‐40030‐129
BIC/ Swift: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Βασίλειος Π. Αντύπας
β) Τράπεζα Πειραιώς:

Τράπεζα Πειραιώς:
Μορφή IBAN: GR76 0172 1200 0051 2007 2709 148
Αριθμός Λογαριασμού: 5120-072709-148
BIC/Swift: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Βασίλειος Π. Αντύπας
γ) Alpha Bank:
IBAN: GR14 0140 1380 1380 0278 6038 943
Αριθμός Λογαριασμού: 1380‐0278‐6038‐943
BIC/Swift: CRBAGRAA
Δικαιούχος: Βασίλειος Π. Αντύπας
δ) Eurobank:
IBAN: GR0802600960000150200390985
Αριθμός Λογαριασμού: 0026‐0096‐15‐0200390985
BIC/Swift: EFGBGRAA
Δικαιούχος: Βασίλειος Π. Αντύπας
 

Τα συνολικά τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα (πχ από HSBC σε λογαριασμό μας στην Πειραιώς).

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.
Αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου στο fax 22940 99937 ή στο 
email info@amtc. Όταν λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής του προϊόντος που αγοράσατε.
Σε περίπτωση που για την πληρωμή χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες e-banking, μετά την κατάθεση του ποσού, θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο email info@amtc ή στο fax 22940 99937.
 
3. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέχρι 12 Άτοκες Δόσεις
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.amtc.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.

Για την ασφάλειά σας, οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων  του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.
Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα η εισαγωγή σχετικών στοιχείων.
 
4. Παραλαβή και πληρωμή στα γραφεία της επιχείρησης
Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε το προϊόν που αγοράσατε στα γραφεία μας, ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού και σχετικής συνεννόησης. 
Στα γραφεία μας υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν 24-48 δόσεις με πιστωτική κάρτα.
Εγγύηση-όροι
Η επιχείρηση με το διακριτό τίτλο AMTC (Antipas Medical Technology – Commerce and Consulting) Βασίλειος Αντύπας, εδρεύει στην οδό 356 αρ. 23, Νέα Μάκρη, Αττικής, 19005. Η επιχείρηση λειτουργεί υπό τον άνω διακριτό τίτλο και διευθύνεται από τον Βασίλειο Παν. Αντύπα.    
Η παρεχόμενη εγγύηση είναι εργοστασιακή, διάρκειας ενός (1) έτους ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου που τυχόν χορηγεί το εργοστάσιο. Συνιστάται επικουρικά η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μου www.amtc.gr όπου εκτίθενται τα video συνδεσμολογίας, οι τιμές, τα νέα προϊόντα, τα μοντέλα, οι χώρες, τα εργοστάσια κατασκευής κ.λ. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 22940-99937.
ΟΡΟΙ
1.Η κατοχή του πρωτότυπου που εκδόθηκε από τον παρόντα πωλητή, τιμολογίου (ή απόδειξης), άνευ άλλου, εδράζει την εγγύηση.
2. Η εγγύηση καλύπτει πλήρως κάθε εργοστασιακή βλάβη ή αστοχία ή δυσλειτουργία, η ΑΜΤC υποχρεούται με δική του επιμέλεια, φροντίδα και δαπάνη να το επισκευάσει ή αντικαταστήσει. Δεν καλύπτει η εγγύηση, τις ανωμαλίες στη παροχή των δικτύων εξ αιτίας κεραυνών, υπερτάσεων, την αφαίρεση ή αλλοίωση του αριθμού σειράς{S/N}.
3. Σημειώνεται ότι τα πωλούμενα μηχανήματα/συσκευές, λειτουργούν ηλεκτρονικά, είναι άκρως εξειδικευμένα, ευπαθή, οπότε : δε πρέπει να κτυπηθούν, να πέσουν κάτω, να υγραθούν, να υποστούν κραδασμούς, να καμφθούν, να χρησιμοποιούνται για το καθαρισμό υγρά εσωτερικά ή εξωτερικά με κοινά καθαριστικά, να μην εκτίθενται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, σε υψηλές θερμοκρασίες, σε έντονη σκόνη, να μην ασκείται έντονη πίεση των πλήκτρων για να μην βλαβούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται από κάτω και γενικά απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία. Ως προς τα μηχανήματα και συσκευές που τυχόν φορτίζονται με μπαταρίες, πρέπει να αντικαθίστανται με τις ίδιου τύπου μπαταρίες, να ελέγχονται συχνά για τυχόν ύπαρξη εκροής {η οποία επιβοηθείται από την άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε θερμαντικά σώματα}. Και αυτές πρέπει να αφαιρούνται από το μηχάνημα/συσκευή εάν δε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα {π.χ. 1-2 εβδομάδες και να καλυφθεί}. Η μη συμμόρφωση με το εγχειρίδιο χρήσης, μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογικές μετρήσεις και βλάβη, τόσο στο μηχάνημα, όσο και στον εξοπλισμό ή και διαταραχές στην λειτουργία. Τέτοιας μορφής σφάλματα δεν τα καλύπτει ούτε το εργοστάσιο κατασκευής ούτε η ΑΜΤC. O αγοραστής, οφείλει και πρέπει να απευθύνεται αμέσως στον πωλητή, για οποιαδήποτε βοήθεια, συμβουλή, όχι για μια φορά, αλλά πολλές φορές, για όσες απορίες έχει ή για κάτι που δεν αντιλαμβάνεται. Εάν το προϊόν δεν λειτουργεί ή δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές, ο αγοραστής δεν πρέπει να αποπειραθεί επισκευή, αλλά να μας ενημερώσει άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο χρόνο της εγγύησης, ή θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί.  Η χρονική εγγύηση δεν επεκτείνεται για οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Για όσα προϊόντα, τα δεδομένα μεταφέρονται ή αποθηκεύονται σε πάσης φύσεως οθόνη, η τυχόν βλάβη λόγω κακής εγκατάστασης, δεν καλύπτεται με την παρούσα. Δεν μεταβιβάζεται η παρούσα εγγύηση.
4. Τα προϊόντα τα οποία προμηθευόμαστε και διαθέτουμε προς πώληση είναι καινούργια και πιστοποιημένα με CE και ISO. Πολλά από αυτά έχουν και πιστοποίηση από το FDA.
5. Για την επίλυση τυχόν  διαφορών, αξιώσεων, απαιτήσεων και τη πιο κάτω δέσμευση, ορίζονται αποκλειστικά και μόνον τα αρμόδια, Δικαστήρια της Αθήνας, που θα δικάσουν με τους κανόνες της Ελληνικής Πολιτικής Δικονομίας και του Αστικού Δικαίου, αποκλειόμενης ρητά της εφαρμογής Αλλοδαπών εν γένει Νομοθεσιών, όπως π.χ. του Αγγλικού Δικαίου.                                                                       
Ο επιχειρηματίας δεσμεύεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια των τυχόν προσωπικών δεδομένων εξαιρουμένων εκείνων που δικαιούται να χρησιμοποιεί για σκοπούς ενημέρωσης του αρχείου της επιχείρησης.
 
Νέα Μάκρη, 2014                                                                                                                      Για την AMTC,                                                                                                                                                       Βασίλειος Αντύπας
                                                     
 

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού