Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
Best Sellers
 Holter πίεσης ABPM50 Contec
Holter πίεσης ABPM50 Contec


250,00€
 Holter Ρυθμού TLC6000 Contec (48ωρο 12κανάλια)
Holter Ρυθμού TLC6000 Contec (48ωρο 12κανάλια)
600,00€
[+]Click στην εικόνα για μεγέθυνση
και περισσότερες φωτογραφίες
Holter ρυθμού TLC5000 Contec (24ωρο 12κανάλια)
Κωδικός Προϊόντος: 4145
Διαθεσιμότητα: 10 έως 15 ημέρες
Τιμή: 700,00€ (περιλαμβάνεται o ΦΠΑ)

Ποσότητα:
 
 
 • Σύστημα γρήγορης και ακριβούς ανάλυσης.
 • Συγχρονισμένη ανάλυση 12 απαγωγών για ακριβή και χωρίς παραμορφώσεις αναζήτηση κύματος QRS.
 • Διαθέτει περισσότερα από 10 πρότυπα λειτουργιών, όπως ενότητα πρόωρης κολπικής συστολής, πρόωρης κοιλιακής συστολής, μακρού διαστήματος, κολπικού πτερυγισμού, κολπικού ινιδισμού κλπ. Παρέχει επίσης στον χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προτύπων για την αναγνώριση οποιουδήποτε σχεδόν είδους παθολογικής κυματομορφής.
 • Ευέλικτη λειτουργία επιλογής καναλιών ανάλυσης. Μπορείτε να ορίσετε οποιοδήποτε κανάλι ως κύριο κανάλι ανάλυσης.
 • Ευέλικτη λειτουργία ανάλυσης κολπικού ινιδισμού. Παρέχει τη δυνατότητα χρήσης πλήρους, τμηματικής, αυτόματης ή χειροκίνητης ανάλυσης κολπικού ινιδισμού, καθιστώντας την πιο γρήγορη και πιο ακριβή.
 • Ισχυρή ανάλυση βηματοδότησης σε λειτουργίες AAI,VVI,DDD κλπ.
 • Διαθέτει πολλές παραμέτρους για ανάλυση βηματοδότησης.
 • Λειτουργία γρήγορης επισκόπησης της ανάλυσης. Μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επισκόπηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος από μία ή όλες τις απαγωγές.
 • Ανάλυση των διακυμάνσεων της καρδιακής συχνότητας βραχέος εύρους 5 λεπτών και μακρού εύρους 1 ώρας. Επιπλέον, 24ωρη ανάλυση των διακυμάνσεων της καρδιακής συχνότητας.
 • Λειτουργία εκτύπωσης με μια κίνηση. Εκτυπώστε αναφορές γρήγορα και εύκολα.
 • Εξαιρετική λειτουργία διαχείρισης περιστατικών.
 • Η προηγμένη ανάλυση διαστήματος ST και συνολικού φορτίου ισχαιμίας μυοκαρδίου στο σύνολο και ανά συμβάν επιτρέπει στον ιατρό να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ισχαιμίας του μυοκαρδίου.
 • Η μοναδική λειτουργία "Ανάλυσης του συνδρόμου παύσης αναπνοής στον ύπνο" μπορεί να προβλέψει κινδύνους που προέρχονται από την παύση της αναπνοής στον ύπνο.
 • Η ανάλυση "Διαταραχής της καρδιακής συχνότητας" (HRT) μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο θανάτου ασθενών που πάσχουν από έμφραγμα του μυοκαρδίου.
 • Η ανάλυση "Εναλλαγής κύματος T" αποτελεί σημαντικό δείκτη στην πρόγνωση της κακοήθους αρρυθμίας και του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.
 • Διαθέτει ανάλυση διακριτού βαθμού QT, ανάλυση όψιμου δυναμικού κοιλίας, ανάλυση ανύσματος καρδιογραφήματος, ανάλυση ανύσματος χρόνου καρδιογραφήματος και πολλές άλλες πρόσθετες λειτουργίες ανάλυσης που καθιστούν την αξία της αναφοράς ανάλυσης μεγαλύτερη.
 • Προηγμένος σχεδιασμός και τεχνολογία. Συνεχής, σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία.
 • Με αντικραδασμικό σχεδιασμό και λειτουργία πρόληψης εμπλοκής χαρτιού.
 • Μικρός σε όγκο, με οθόνη OLED, οπτικής ανάλυσης 160*128.
 • Διαθέτει λειτουργίες προεπισκόπησης κυματομορφής, επισκόπησης καταγραφής και επισήμανσης συμβάντος.
 • Ακριβής καταγραφή του χρόνου έναρξης τροφοδοσίας με δεδομένα δειγματοληψίας χάρη στο ενσωματωμένο ρολόι του.
 • Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης TF για την αποθήκευση δεδομένων, αποφεύγετε τυχόν βλάβες από την εισαγωγή και εξαγωγή εξωτερικού αποθηκευτικού μέσου.
 • Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 2GB, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα στην αρχική τους μορφή χωρίς συμπίεση.
 • Ο μέσος χρόνος προεπισκόπησης περιστατικού είναι λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, χάρη στη διασύνδεση USB 2.0.
 • Καταγραφή εκτενών πληροφοριών κυματομορφής χάρη στην υψηλή ακρίβεια στον σχεδιασμό και τη συχνότητα της δειγματοληψίας.
 • Καταγράφει ακριβώς την κατάσταση του βηματοδότη, χρησιμοποιώντας υψηλότερη συχνότητα δειγματοληψίας.
 • Διεθνές πρότυπο λειτουργίας με 12 απαγωγές. Καταγραφή DECG (Διαφοροποιημένου ΗΚΓ) 24 ωρών με πρότυπα ίδια με αυτά του ΗΚΓ.
Αποστολές προϊόντων

Αφού επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε και προχωρήσετε στην πληρωμή του, η επιχείρηση θα αναλάβει τη μεταφορά του στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η AMTC συνεργάζεται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ courier 
και Λιναρδάκης εξασφαλίζοντας την αποστολή του προϊόντος σας στην Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Το κόστος αποστολής είναι 3€ για αγορές μέχρι 2 κιλά. Κάθε επιπλέον κιλό βάρους στοιχίζει 1€. Η συνολική χρέωση φαίνεται στην φόρμα παραγγελίας σας πριν οποιαδήποτε χρέωση.

Επιστροφές προϊόντων

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν που επιλέξατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιχείρηση θα φροντίσει να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό που καταβάλλατε για την αγορά της συσκευής.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, αυτό θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, με τη συσκευασία και οποιαδήποτε διακριτικά χαρακτηριστικά άθικτα. Επιπρόσθετα η ταινία ασφαλείας πρέπει να είναι ανέγγιχτη. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Στην διαδικασία επιστροφής προϊόντος η δαπάνη των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

Τα χρήματα θα επιστρέφονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρηση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πριν εκκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος, παρακαλούμε 
επικοινωνήστε με την επιχείρηση για τη διευθέτηση των σχετικών λεπτομερειών.
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων τιμολόγησης:

α) Απόδειξη λιανικής: Κατά την παραλαβή του προϊόντος.
β) Τιμολόγιο: Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας (Επωνυμία, Επάγγελμα, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ) και θα έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε ένα προτιμολόγιο.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την δική σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση παρέχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με 2 τρόπους πληρωμής:


1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με απευθείας κατάθεση σε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 
α) Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR57 0110 6660 0000 6664 0030 129
Αριθμός Λογαριασμού: 666‐40030‐129
BIC/ Swift: ETHNGRAA

β) Τράπεζα Πειραιώς:

Τράπεζα Πειραιώς:
Μορφή IBAN: GR76 0172 1200 0051 2007 2709 148
Αριθμός Λογαριασμού: 5120-072709-148
BIC/Swift: PIRBGRAA
 

γ) Alpha Bank:
IBAN: GR14 0140 1380 1380 0278 6038 943
Αριθμός Λογαριασμού: 1380‐0278‐6038‐943
BIC/Swift: CRBAGRAA

δ) Eurobank:
IBAN: GR0802600960000150200390985
Αριθμός Λογαριασμού: 0026‐0096‐15‐0200390985
BIC/Swift: EFGBGRAA
 

Τα συνολικά τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα (πχ από HSBC σε λογαριασμό μας στην Πειραιώς).

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.
Αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου στο 
email info@amtc. Όταν λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής του προϊόντος που αγοράσατε.
Σε περίπτωση που για την πληρωμή χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες e-banking, μετά την κατάθεση του ποσού, θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο email info@amtc.gr
 
2. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.amtc.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.

Για την ασφάλειά σας, οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων  του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.
Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα η εισαγωγή σχετικών στοιχείων.

3. Αντικαταβολή
Εγγύηση - Όροι

Η παρεχόμενη εγγύηση είναι εργοστασιακή, διάρκειας ενός (1) έτους ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου που τυχόν χορηγεί το εργοστάσιο. Συνιστάται επικουρικά η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μου www.amtc.gr όπου εκτίθενται τα video συνδεσμολογίας, οι τιμές, τα νέα προϊόντα, τα μοντέλα, οι χώρες, τα εργοστάσια κατασκευής κ.λ. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 22940-99937.
 
1.Η κατοχή του πρωτότυπου που εκδόθηκε από τον παρόντα πωλητή, τιμολογίου (ή απόδειξης), άνευ άλλου, εδράζει την εγγύηση.

2. Η εγγύηση καλύπτει πλήρως κάθε εργοστασιακή βλάβη ή αστοχία ή δυσλειτουργία, η ΑΜΤC υποχρεούται με δική του επιμέλεια, φροντίδα και δαπάνη να το επισκευάσει ή αντικαταστήσει. Δεν καλύπτει η εγγύηση, τις ανωμαλίες στη παροχή των δικτύων εξ αιτίας κεραυνών, υπερτάσεων, την αφαίρεση ή αλλοίωση του αριθμού σειράς{S/N}.

3. Σημειώνεται ότι τα πωλούμενα μηχανήματα/συσκευές, λειτουργούν ηλεκτρονικά, είναι άκρως εξειδικευμένα, ευπαθή, οπότε : δε πρέπει να κτυπηθούν, να πέσουν κάτω, να υγραθούν, να υποστούν κραδασμούς, να καμφθούν, να χρησιμοποιούνται για το καθαρισμό υγρά εσωτερικά ή εξωτερικά με κοινά καθαριστικά, να μην εκτίθενται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, σε υψηλές θερμοκρασίες, σε έντονη σκόνη, να μην ασκείται έντονη πίεση των πλήκτρων για να μην βλαβούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται από κάτω και γενικά απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία. Ως προς τα μηχανήματα και συσκευές που τυχόν φορτίζονται με μπαταρίες, πρέπει να αντικαθίστανται με τις ίδιου τύπου μπαταρίες, να ελέγχονται συχνά για τυχόν ύπαρξη εκροής {η οποία επιβοηθείται από την άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε θερμαντικά σώματα}. Και αυτές πρέπει να αφαιρούνται από το μηχάνημα/συσκευή εάν δε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα {π.χ. 1-2 εβδομάδες και να καλυφθεί}. Η μη συμμόρφωση με το εγχειρίδιο χρήσης, μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογικές μετρήσεις και βλάβη, τόσο στο μηχάνημα, όσο και στον εξοπλισμό ή και διαταραχές στην λειτουργία. Τέτοιας μορφής σφάλματα δεν τα καλύπτει ούτε το εργοστάσιο κατασκευής ούτε η ΑΜΤC. O αγοραστής, οφείλει και πρέπει να απευθύνεται αμέσως στον πωλητή, για οποιαδήποτε βοήθεια, συμβουλή, όχι για μια φορά, αλλά πολλές φορές, για όσες απορίες έχει ή για κάτι που δεν αντιλαμβάνεται. Εάν το προϊόν δεν λειτουργεί ή δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές, ο αγοραστής δεν πρέπει να αποπειραθεί επισκευή, αλλά να μας ενημερώσει άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο χρόνο της εγγύησης, ή θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί.  Η χρονική εγγύηση δεν επεκτείνεται για οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Για όσα προϊόντα, τα δεδομένα μεταφέρονται ή αποθηκεύονται σε πάσης φύσεως οθόνη, η τυχόν βλάβη λόγω κακής εγκατάστασης, δεν καλύπτεται με την παρούσα. Δεν μεταβιβάζεται η παρούσα εγγύηση.

4. Τα προϊόντα τα οποία προμηθευόμαστε και διαθέτουμε προς πώληση είναι καινούργια και πιστοποιημένα με CE και ISO. Πολλά από αυτά έχουν και πιστοποίηση από το FDA.

5. Για την επίλυση τυχόν  διαφορών, αξιώσεων, απαιτήσεων και τη πιο κάτω δέσμευση, ορίζονται αποκλειστικά και μόνον τα αρμόδια, Δικαστήρια της Αθήνας, που θα δικάσουν με τους κανόνες της Ελληνικής Πολιτικής Δικονομίας και του Αστικού Δικαίου, αποκλειόμενης ρητά της εφαρμογής Αλλοδαπών εν γένει Νομοθεσιών, όπως π.χ. του Αγγλικού Δικαίου.
                                                                      
6. Η επιχείρηση δεσμεύεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια των τυχόν προσωπικών δεδομένων εξαιρουμένων εκείνων που δικαιούται να χρησιμοποιεί για σκοπούς ενημέρωσης του αρχείου της επιχείρησης.
Παρόμοια Προϊόντα
 Ηλεκτρόδια F-55 Skintact 30τμχ
Ηλεκτρόδια F-55 Skintact 30τμχ
4,13€
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
 Ηλεκτρόδια F-55 Skintact 30τμχ
Ηλεκτρόδια F-55 Skintact 30τμχ
4,13€

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού