Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
Προσφορές
 3κάναλος Καρδιογράφος ECG300GT Contec
3κάναλος Καρδιογράφος ECG300GT Contec
Ο ψηφιακός 3κάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος ECG300GΤ παρέχει τη δυνατότητα δειγματοληψίας σήματος από 12 απαγωγές ταυτόχρονα και εκτυπώνει κυματομορφές ΗΚΓ μέσω συστήματος θερμικής εκτύπωσης.

Οι λειτουργίες του είναι οι εξής: Καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφών ΗΚΓ σε χειροκίνητη/αυτόματη λειτουργία, αυτόματη μέτρηση και διάγνωση των παραμέτρων του κύματος ΗΚΓ, ειδοποιήσεις για την περίπτωση αποσύνδεσης απαγωγής και έλλειψης χαρτιού, διαχείριση βάσης δεδομένων για περιστατικά, περιβάλλον εργασίας σε διάφορες γλώσσες.


850,00€ 750,00€
 Holter Πίεσης και Οξυμετρίας PM50 Contec
Holter Πίεσης και Οξυμετρίας PM50 Contec
Holter Πίεσης & Μόνιτορ Ασθενή 24h - PM50: Πίεση - NIBP, οξυμετρία - SpO2, ειδοποιήσεις, δεδομένα 24 ωρών. Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη. 24ωρη καταγραφή και επισκόπηση. Μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ προς επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση. Περιλαμβάνονται περιχειρίδες ενηλίκων, παιδιατρικές, νεογνικές και αισθητήρας οξυμετρίας SpO2 ενηλίκων.

600,00€ 430,00€
 3κάναλος Καρδιογράφος, monitor 300G Contec
3κάναλος Καρδιογράφος, monitor 300G Contec

Έγχρωμος Ηλεκτροκαρδιογράφος με οθόνη TFT LCD. Χρήση ως επιτραπέζια και ως φορητή συσκευή3+1 κανάλια εκτύπωση. Ταυτόχρονα 12 κανάλια στην οθόνη. Σύνδεση με Η/Υ και απεικόνιση καρδιογραφήματος σε πραγματικό χρόνο. Σύνδεση με Η/Υ (βάση δεδομένων, στατιστική επεξεργασία κλπ). Αυτόματη ανάλυση και διάγνωση. Δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης καρδιογραφήματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα (1, 2, 3, 5, 10, 20, 30 ή 60 min). Πλήρης παραμετροποίηση. Περισσότεροι από 10 διαφορετικοί τρόποι εκτύπωσης. Η εσωτερική μνήμη αποθηκεύει περισσότερα από 1000 περιστατικά. Δυνατότητα συνεχούς εκτύπωσης 150 καρδιογραφημάτων. Φίλτρα τελευταίας γενιάς DFT+AC+EMG.


 

810,00€ 550,00€
 Holter Ρυθμού TLC5000 Contec
Holter Ρυθμού TLC5000 Contec
Η συσκευή TLC5000 Dynamic ECG System υιοθετεί το διεθνές τυπικό σύστημα 12 απαγωγών, μπορεί να καταγράψει κύματα ΗΚΓ για 24 ώρες συνεχώς και να τα αναλύσει με λογισμικό υπολογιστή. 
1.400,00€ 850,00€
 Φορητός Υπέρηχος 600P2 Contec με Κεφαλή, Τσάντα Μεταφοράς και Μπαταρία
Φορητός Υπέρηχος 600P2 Contec με Κεφαλή, Τσάντα Μεταφοράς και Μπαταρία
3.150,00€ 1.800,00€
 Holter Ρυθμού TLC6000 Contec
Holter Ρυθμού TLC6000 Contec
Holter Ρυθμού 12 απαγωγών TLC6000 Contec
1.700,00€ 1.050,00€
 Doppler Εμβρύου Baby Sound B Contec
Doppler Εμβρύου Baby Sound B Contec

Το Baby Sound Fetal Doppler είναι  ευκολόχρηστη και ασφαλής συσκευή. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δίνει τη δυνατότητα στις έγκυες γυναίκες να ακούσουν τον παλμό της καρδιάς, τις κινήσεις και τον λόξυγκα του αγέννητου μωρού τους, από την 15η εβδομάδα κύησης. Πωλείται με μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική.

70,00€ 60,00€
 3Kάναλος Kαρδιογράφος FCP-8100 Fukuda Denshi
3Kάναλος Kαρδιογράφος FCP-8100 Fukuda Denshi
1.984,00€ 1.600,00€
 12κάναλος Καρδιογράφος οθόνη αφής, monitor, LAN/WiFi ECG1200G Contec
12κάναλος Καρδιογράφος οθόνη αφής, monitor, LAN/WiFi ECG1200G Contec
Ο ψηφιακός 12κάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος ECG1200G παρέχει τη δυνατότητα δειγματοληψίας σήματος από 12 απαγωγές ταυτόχρονα και εκτυπώνει κυματομορφές ΗΚΓ μέσω συστήματος θερμικής εκτύπωσης.

Οι λειτουργίες του είναι οι εξής: Καταγραφή και εμφάνιση κυματομορφών ΗΚΓ σε χειροκίνητη/αυτόματη λειτουργία, αυτόματη μέτρηση και διάγνωση των παραμέτρων του κύματος ΗΚΓ, ειδοποιήσεις για την περίπτωση αποσύνδεσης απαγωγής και έλλειψης χαρτιού, διαχείριση βάσης δεδομένων για περιστατικά, περιβάλλον εργασίας σε διάφορες γλώσσες.
1.800,00€ 1.340,00€
Best Sellers
 3Kάναλος Kαρδιογράφος FCP-8100 Fukuda Denshi
3Kάναλος Kαρδιογράφος FCP-8100 Fukuda Denshi
1.984,00€ 1.600,00€
 CPAP Αυτόματο APEX (αθόρυβο) iCH-Auto και δώρο το Contec 08C πιεσομέτρο με οξυμετρία
CPAP Αυτόματο APEX (αθόρυβο) iCH-Auto και δώρο το Contec 08C πιεσομέτρο με οξυμετρία
CPAP Αυτόματο APEX iCH-Auto με υγραντήρα, μάσκα και δώρο το Contec 08C πιεσομέτρο με οξυμετρία
680,00€
 Visiolite Master FIM Medical
Visiolite Master FIM Medical
Με τη χρήση του λογισμικού Visiolite ή με το χειριστήριο της οθόνης LCD, αυτό το μοντέλο παρέχει |όλη μας την γνώση” (FIM medical) του οπτικού πεδίου καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του Η/Υ (πρόσβαση σε βάση δεδομένων, ακολουθίες προγραμματισμού, εργονομική και φιλική στον χρήστη διεπαφή).
4.204,00€
 Visiolite Master GT FIM Medical
Visiolite Master GT FIM Medical
Ολοκληρωμένο, με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και φιλικό στον χρήστη, όπου εκτελεί όλες τις βασικές εξετάσεις ελέγχου, την ευαισθησία και την ανθεκτικότητα στο θάμβος (glare sensitivity and resistance), καθώς και την χορήγηση άδειας οδήγησης όταν αυτή απαιτείται  για ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.
5.053,00€
 Απινιδωτής (ενηλίκων / παιδιατρικής) HR501, τσάντα μεταφοράς, βάση τοίχου
Απινιδωτής (ενηλίκων / παιδιατρικής) HR501, τσάντα μεταφοράς, βάση τοίχου
O αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής RADIAN ενδείκνυται για χρήση ενηλίκων και παιδιατρική.Είναι μια φορητή ηλεκτρική συσκευή (σε μέγεθος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή), κατασκευασμένος στη Κορέα, και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ξαφνικής καρδιακής ανακοπής.Συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς και βάση τοίχου. Γλώσσα: Ελληνικά ή Αγγλικά.

Ο HeartGuardian RADIAN AED (Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής) βοηθά να επανέρθει η φυσιολογική καρδιακή λειτουργία κατά την οξεία καρδιακή νόσο, όπως οξεία καρδιακή ανακοπή, παρέχοντας ανάλυση καρδιακής λειτουργίας, και αν κριθεί αναγκαίο ηλεκτροσόκ.
1.450,00€
 Ασπρόμαυρος Υπέρηχος Eco 1 Chison
Ασπρόμαυρος Υπέρηχος Eco 1 Chison
Φορητός Ασπρόμαυρος Υπέρηχος Eco 1 Chison
1.200,00€
 Αυτοκόλλητα Επιθέματα Μικροτραυμάτων Dermaplast Kids Hartmann
Αυτοκόλλητα Επιθέματα Μικροτραυμάτων Dermaplast Kids Hartmann
1,68€
 Καρδιολογικός Υπέρηχος Eco 6 Chison μαζί με κεφαλή phassed array
Καρδιολογικός Υπέρηχος Eco 6 Chison μαζί με κεφαλή phassed array


7.564,00€
 Νεφελοποιητής Flo Eolo CA-MI
Νεφελοποιητής Flo Eolo CA-MI
74,40€
Δήλωση περί απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η Amtc αναγνωρίζει τη σημασία της εχεμύθειας και της εμπιστοσύνης των πληροφοριών που της παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο.
Γενικά, μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της Amtc χωρίς να μας λέτε ποιος είστε και χωρίς να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία. Αλλες φορές, μπορεί να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα οικειοθελώς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφόρηση ή/και συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ενδεχομένως να μας παράσχετε κάποια προσωπικά στοιχεία σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ή να μας παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να εξοφλήσετε τις υπηρεσίες μας. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε πώς και εάν θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία, εφ' όσον ρητά συναινέσετε προς τούτο. Κατά την περιήγησή σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.
Οι ακόλουθες παράγραφοι περιγράφουν λεπτομερέστερα πώς η Amtc μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και με ποιον μπορεί να τα μοιραστεί.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
-Προσωπικές πληροφορίες, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο.
-Δεδομένα για τις ανάγκες τιμολόγησης, όπως όνομα, επωνυμία εταιρίας, διεύθυνση, ΑΦΜ, που μας χορηγείτε εσείς για τη διεκπεραίωση συναλλαγής.
-Στοιχεία Διαδικτυακής δραστηριότητας που προκύπτουν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα.

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
-Ταυτοποίηση κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα
Εάν έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό με προηγούμενη εγγραφή σας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό.
-Διεκπεραίωση παραγγελίας
Εάν ζητήσετε κάτι από τον ιστότοπο της Amtc, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας ή να διεκπεραιωθεί τυχόν εντολή. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας ικανοποίησης πελατών με αφορμή μια συναλλαγή.
-Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ
Τα στοιχεία που παρέχετε στην Amtc μέσω του ιστότοπού της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από εμάς και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, αλλά μόνο εάν μας δώσετε ρητά τη συγκατάθεσή σας.
-Έλεγχος αναφορικά με οφειλές
Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στο πλαίσιο μιας συναλλαγής μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών σας έναντι μας.
-Διαχείριση αιτημάτων
Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατά τη διαχείριση αιτημάτων σας που σχετίζονται με την εξυπηρέτησή σας ή την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.
-Ασφάλεια δικτύου
Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ
Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.
Επίσης, η Amtc μπορεί να διαβιβάζει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε εξωτερικές εταιρίες που συνεργάζονται με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η Amtc μπορεί επίσης να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε.
Η Amtc μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας ή δικαστικές αποφάσεις.
Η Amtc δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η Amtc δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας καθ' όσο χρόνο τα διατηρούμε.
Για όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο κατέχουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχουμε ενσωματώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε αυτά να προστατεύονται από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή αλλοίωση και καταστροφή. Ειδικότερα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):
  • Κρυπτογραφούμε και ανωνυμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα.
  • Διαθέτουμε λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης στο site μας.
  • Ελέγχουμε με φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας (firewalls) τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας, όσο και την μετέπειτα αποθήκευσή τους από εμάς.
  • Όλες οι ανωτέρω ενέργειες γίνονται από συγκεκριμένους εξουσιοδοτημένους ειδικά υπαλλήλους μας, οι οποίοι συμβατικά δεσμεύονται να τηρούν τις υποχρεώσεις που ο νόμος ορίζει σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας. Κατά τον τρόπο αυτόν, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία έχουν μόνο άτομα (υπάλληλοι ή προμηθευτές μας) τα οποία είναι κατάλληλα ενημερωμένα ώστε να διασφαλίσουν το απόρρητο της συλλογής και επεξεργασίας τους, αλλά και συμβατικά υπέχουν αστικές και ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβάσεως.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπου της Amtc με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Amtc διατηρεί τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), με την ρητή εξαίρεση των περιπτώσεων που ο νόμος ή οι δεσμευτικές συμβάσεις ορίζουν διαφορετικά.
Οι χρόνοι διατήρησης των προσωπικών δεδομένων αποτυπώνονται στα αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας που τηρούμε.
Μερικές κατηγορίες δεδομένων διατηρούνται για μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για το σκοπό προάσπισης των δικαιωμάτων μας και την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών μας. Η επεξεργασία στις περιπτώσεις αυτές θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ μας.
Αναφέρουμε επιπροσθέτως τις περιπτώσεις διερεύνησης ατυχήματος και περιστατικού ασφάλειας.

ΑΣΚΗΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Οποτεδήποτε έχετε το δικαίωμα, επικοινωνώντας μαζί μας, να αιτηθείτε όπως ασκήσετε ή λάβετε χωρίς χρέωση (εκτός εάν η αίτηση είναι πέραν του ευλόγου) πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας από τα άρθρα 12-22 του Κανονισμού 679/2016:
-Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων
-Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς
-Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών που διατηρούμε για -εσάς
-Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους σε ορισμένες περιπτώσεις
-Το δικαίωμα διακοπής μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ
-Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών
Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο ασφαλείας μας, με τα εξής στοιχεία:
Web Experts, support@web-experts.gr
Έχουμε υποχρέωση να σας απαντήσουμε εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν μήνα.
Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων διατηρείτε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600
Φαξ: (0030) 210 6475628
Ε-mail: contact@dpa.gr.

Cookies ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών σε προγράμματα περιήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και λήψη αναγνωριστικών και άλλων πληροφοριών σε υπολογιστές, κινητά και άλλες συσκευές. Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να γίνεται εύρυθμη η λειτουργία του site αυτού, αφού με τη χρήση τους, το site «θυμάται» τις ενέργειες και προτιμήσεις σας για μια περίοδο χρόνου, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τις επαναφέρετε στην επόμενη είσοδό σας στο site ή σε επιμέρους σελίδες του. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος, μέσω του οποίου μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής σας, αλλά όχι εσείς.
Συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, μία από τις οποίες είναι τα λεγόμενα 'cookies'. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, που αποστέλλονται από εμάς ή τρίτους προμηθευτές μας, ή άλλες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ορίσετε στο browser σας να εμφανίζεται ερώτηση πριν τη λήψη ενός cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε κάθε φορά αν θα το αποδεχθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο browser σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε, η ιστοσελίδα μπορεί να μη λειτουργεί κανονικά.
Ειδικά για την ιστοσελίδα της Amtc, μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε ή αρνηθείτε την χρήση των cookies επιλέγοντας το κάτωθι link: Ρυθμίσεις Cookies.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Amtc
Ο ιστότοπος της Amtc μπορεί να περιέχει διασυνδέσεις προς άλλους ιστότοπους (sites). Η Amtc δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

ΠΑΙΔΙΑ
Η Amtc αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Οποτεδήποτε τροποποιείται ουσιωδώς η παρούσα δήλωση, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση στο home page (αρχική σελίδα) αυτής της ιστοσελίδας για διάστημα 30 ημερών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επιθυμείτε σχετικά με όλα τα ανωτέρω, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Ασφαλείας στα στοιχεία: Web Experts, support@web-experts.gr

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού