Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
Best Sellers
 Auto Cpap G3 A20 RESmart BMC με ενσωματωμένο υγραντήρα
Auto Cpap G3 A20 RESmart BMC με ενσωματωμένο υγραντήρα






425,00€
 Auto Cpap ResMed AirSense 10 AutoSet χωρίς υγραντήρα
Auto Cpap ResMed AirSense 10 AutoSet χωρίς υγραντήρα
593,00€
 Θερμόμετρο Αυτιού Ri-Thermo TymPro Riester
Θερμόμετρο Αυτιού Ri-Thermo TymPro Riester
135,00€
 Θερμόμετρο Υπερύθρων FR202 Jumper
Θερμόμετρο Υπερύθρων FR202 Jumper
25,00€
 Ουροσυλλέκτης κλίνης 2000ml Soft 250 τμχ
Ουροσυλλέκτης κλίνης 2000ml Soft 250 τμχ
90,68€
 Σπιρόμετρο SP80B Contec
Σπιρόμετρο SP80B Contec
200,00€
Εταιρικό Προφίλ
 Η AMTC δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (αναλώσιμα/συσκευές/μηχανήματα), στη μεταφορά τεχνογνωσίας και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο της υγείας.

Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνεται επίσης η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (νέα προϊόντα, marketing, επιχειρηματικό πλάνο κλπ.) σε φαρμακευτικές εταιρείες και φαρμακοβιομηχανίες καθώς και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η διαρκής παρουσία της επιχείρησης σε επιστημονικά συνέδρια και εκθέσεις στο Ισραήλ, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ιταλία, τη Γαλλία, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση του σχετικού τύπου και βιβλιογραφίας δίνουν τη δυνατότητα στην AMTC να παρατηρεί τις εξελίξεις στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και να διαμορφώνει συνεργασίες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγοράς. Στα πλεονεκτήματα αυτής της δραστηριότητας είναι η δυνατότητα απευθείας εισαγωγής των προϊόντων και η εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών.

Η AMTC εισάγει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τα διοχετεύει -χωρίς ενδιάμεσους- απευθείας σε καταστήματα, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρούς και ασθενείς, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η AMTC είναι πιστοποιημένη και επίσημη διανομέας των εταιρειών Contec Medical Systems, Urit Medical electronic Group, Apple Biomedical.
Η εισαγωγή των προϊόντων των παραπάνω εταιρειών γίνεται από την AMTC απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής της καθεμίας από τις παραπάνω εταιρείες.

Παράλληλα, η AMTC διατηρεί συνεργασίες με πολλές ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίας και διανομής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τις οποίες προμηθεύεται συσκευές και αναλώσιμα με σκοπό πάντα να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η AMTC είναι ελεγμένα, φέρουν σήμανση CE (Ευρωπαϊκή Ένωση) και πιστοποίηση κατά ISO. Πολλά από αυτά διαθέτουν και έγκριση από την αμερικανική Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Επιπροσθέτως, η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας Υγείας (ΕΚΑΠΤΥ) για τη διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η AMTC διαθέτει μια ευρεία γκάμα πρωτοποριακών, καινοτόμων και πρωτοεμφανιζόμενων στην ελληνική αγορά προϊόντων ιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης.

Τα προϊόντα της ATMC απευθύνονται τόσο σε ασθενείς για κατ’ οίκον χρήση όσο και σε παιδιάτρους, παθολόγους, γενικούς ιατρούς, καρδιολόγους, γυναικολόγους, πνευμονολόγους, κτηνιάτρους, ωτορινολαρυγγολόγους, ποδίατρους, νοσοκομεία, κλινικές κλπ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού