Καλάθι αγορών
0 Προϊόντα
[+]Click στην εικόνα για μεγέθυνση
και περισσότερες φωτογραφίες
Καρδιογράφος 8000G Contec 12καναλος PC
Κωδικός Προϊόντος: κ4620
Διαθεσιμότητα: 15 έως 20 ημέρες
Τιμή: 850,00€ (περιλαμβάνεται o ΦΠΑ)
Ποσότητα:
 
 
Καλέστε μας για να σας στείλουμε μέσω email το λογισμικό χρήσης του καρδιογράφου. Έτσι θα δείτε το περιβάλλον λειτουργίας και χρήσης του.

Συμπαγής και φορητή σχεδίαση καταγραφέα, υποστήριξη συστήματος ηλεκτροδίων Wilson και Frank, με ενδεικτική λυχνία απαγωγής.
Υιοθετήστε τη λειτουργία δειγματοληψίας, προβολής και αποθήκευσης σε πραγματικό χρόνο. Έχει πολλές λειτουργίες, όπως ανάλυση κυμάτων QRS σε πραγματικό χρόνο, υπολογισμό καρδιακών παλμών και εκτύπωση σε πραγματικό χρόνο, και παρέχει πολλαπλές μεθόδους φιλτραρίσματος για αποφυγή παρεμβολών στη γραμμή βάσης.
Προηγμένη αριθμητική ανάλυση ΗΚΓ, με δυνατότητα αναζήτησης σημείων από τον υπολογιστή.
Αξιόπιστο είδος αυτόματης αναγνώρισης αρρυθμιών, γεγονός που καθιστά την αναφορά και το συμπέρασμα ανάλυσης πιο πολύτιμα.
Η κυματομορφή ΗΚΓ εμφανίζεται με χρήση τεχνολογίας anti-aliasing καθαρά και έξυπνα.
Η θέση του ηλεκτροδίου μπορεί να ρυθμιστεί, γεγονός που λύνει το πρόβλημα της επικάλυψης κυματομορφής που προκαλείται από μετατόπιση γραμμής βάσης ή κυματομορφή υψηλού πλάτους.
Η υψηλή συχνότητα δειγματοληψίας (1000Hz) διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει παραμόρφωση της κυματομορφής ΗΚΓ.
Η υψηλή ανάλυση στην οθόνη και την εκτύπωση εγγυάται τις λεπτομέρειες της κυματομορφής ΗΚΓ.
Συγχρονισμό, και συνεχή προβολή και λειτουργία εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων 6x2, 3x4, 3x4+2, κ.λπ. Τα βοηθητικά εργαλεία, όπως η ανάλυση υπερτιθέμενης κυματομορφής, η ηλεκτρονική κλίμακα και η επεξεργάσιμη βάση δεδομένων ορολογίας, κ.λπ., φέρνουν πολύ πιο βολικό για τη διάγνωση και κλινική εφαρμογή.
Λειτουργία πολλαπλής ανάλυσης, που περιλαμβάνει: συμβατικό ΗΚΓ 12 απαγωγών, Καρδιογράφημα συχνότητας (FCG), ΗΚΓ υψηλής συχνότητας, ανάλυση εσωτερικής διασποράς QT, ανάλυση μεταβλητότητας καρδιακού ρυθμού (HRV), ανάλυση ισχαιμίας του μυοκαρδίου (STLE), αναταραχή καρδιακού ρυθμού (HRT) ανάλυση, Ανάλυση ΗΚΓ βηματοδότησης, Διανυσματικό Καρδιογράφημα (VCG), Χρονικό Διανυσματικό Καρδιογράφημα (TVCG) και SAECG κ.λπ.
Η λειτουργία "εκτύπωση συντόμευσης" μπορεί να κάνει προεπισκόπηση ή εκτύπωση ολόκληρων αναφορών ανάλυσης και να τις αποθηκεύσει σε υπολογιστή με μορφή πολυμέσων (μορφή BMP, PNG, PDF ή JPG) ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες.
Υποστήριξη κλήσης εξωτερικών διαδικασιών για λήψη πληροφοριών ασθενούς άγνωστης προέλευσης, εξαγωγή δεδομένων ΗΚΓ τυπικής μορφής HL7 aECG, εκτύπωση ηλεκτρονικής αναφοράς και αποστολή ειδοποίησης σε εξωτερική διαδικασία, ευκολία για συστήματα που συνδέονται με νοσοκομειακά HIS, PACS και άλλα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εύρος οθόνης HR: 30bpm~300bpm, σφάλμα: 30bpm~100bpm, ±1bpm; 100bpm~ 300bpm, ±1%.
Συχνότητα δειγματοληψίας: μέγ. 1000 Hz
Ακρίβεια δειγματοληψίας: μέγ. 24 bit
Μόλυβδος: Τυπικές 12 απαγωγές
Ρεύμα βρόχου εισόδου:≤ 0,1μA
CMRR: >60dB, >100dB (με φίλτρο)
Χαρακτηριστικό συχνότητας πλάτους: ορίστε τα 10Hz ως σημείο αναφοράς, 0,05Hz~150Hz (-3dB~+0,4dB)
Επίπεδο θορύβου: ≤15μVp-p
Τύπος ασφαλείας: Κατηγορία II Τύπου CF με προστασία απινίδωσης
αξεσουάρ
 
Περιεχόμενα
Καρδιογράφος
Σύρμα γείωσης 1 τεμ
Καλώδιο εμπλάστρου σταθμού εργασίας ΗΚΓ 2 τεμ
Γραμμή μετάδοσης δεδομένων σταθμού εργασίας ΗΚΓ 1 τεμ
Καλώδιο ηλεκτροδίου σταθμού εργασίας ΗΚΓ 1 τεμ
Σφιγκτήρας ηλεκτροδίου άκρου 1 σετ (4 τεμ.)
Σετ ηλεκτροδίων στήθους 1 (6 τεμ.)
Εγχειρίδιο χρήσης 1 τεμ
Κλιπ σύρματος μολύβδου 1 τμχ (2 τμχ)
Ο υπολογιστής δεν περιλαμβάνεται
 
Λειτουργικό περιβάλλον
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: 5℃~ 40℃
Σχετική υγρασία: 25%~ 95% (χωρίς συμπύκνωση)
Τροφοδοσία: USB DC 5V
Ατμοσφαιρική πίεση: 700hPa~1060hPa
Περιβάλλον αποθήκευσης
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -40℃~+55℃
Σχετική υγρασία: ≤95%HR
Ατμοσφαιρική πίεση: 500hPa~1060hPa
Αποστολές προϊόντων

Αφού επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε και προχωρήσετε στην πληρωμή του, η επιχείρηση θα αναλάβει τη μεταφορά του στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η AMTC συνεργάζεται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ courier 
και Λιναρδάκης εξασφαλίζοντας την αποστολή του προϊόντος σας στην Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Το κόστος αποστολής είναι 3€ για αγορές μέχρι 2 κιλά. Κάθε επιπλέον κιλό βάρους στοιχίζει 1€. Η συνολική χρέωση φαίνεται στην φόρμα παραγγελίας σας πριν οποιαδήποτε χρέωση.

Επιστροφές προϊόντων

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν που επιλέξατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιχείρηση θα φροντίσει να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό που καταβάλλατε για την αγορά της συσκευής.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, αυτό θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, με τη συσκευασία και οποιαδήποτε διακριτικά χαρακτηριστικά άθικτα. Επιπρόσθετα η ταινία ασφαλείας πρέπει να είναι ανέγγιχτη. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Στην διαδικασία επιστροφής προϊόντος η δαπάνη των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

Τα χρήματα θα επιστρέφονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρηση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πριν εκκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος, παρακαλούμε 
επικοινωνήστε με την επιχείρηση για τη διευθέτηση των σχετικών λεπτομερειών.
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων τιμολόγησης:

α) Απόδειξη λιανικής: Κατά την παραλαβή του προϊόντος.
β) Τιμολόγιο: Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας (Επωνυμία, Επάγγελμα, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ) και θα έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε ένα προτιμολόγιο.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την δική σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση παρέχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με 2 τρόπους πληρωμής:


1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με απευθείας κατάθεση σε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
 
α) Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR57 0110 6660 0000 6664 0030 129
Αριθμός Λογαριασμού: 666‐40030‐129
BIC/ Swift: ETHNGRAA

β) Τράπεζα Πειραιώς:

Τράπεζα Πειραιώς:
Μορφή IBAN: GR76 0172 1200 0051 2007 2709 148
Αριθμός Λογαριασμού: 5120-072709-148
BIC/Swift: PIRBGRAA
 

γ) Alpha Bank:
IBAN: GR14 0140 1380 1380 0278 6038 943
Αριθμός Λογαριασμού: 1380‐0278‐6038‐943
BIC/Swift: CRBAGRAA

δ) Eurobank:
IBAN: GR0802600960000150200390985
Αριθμός Λογαριασμού: 0026‐0096‐15‐0200390985
BIC/Swift: EFGBGRAA
 

Τα συνολικά τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα (πχ από HSBC σε λογαριασμό μας στην Πειραιώς).

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.
Αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου στο 
email info@amtc. Όταν λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής του προϊόντος που αγοράσατε.
Σε περίπτωση που για την πληρωμή χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες e-banking, μετά την κατάθεση του ποσού, θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο email info@amtc.gr
 
2. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.amtc.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.

Για την ασφάλειά σας, οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων  του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.
Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα η εισαγωγή σχετικών στοιχείων.

3. Αντικαταβολή

Επιλέον κόστος 3€.

4. 12 Άτοκες Δόσεις
12 άτοκες δόσεις για όλα τα προϊόντα μας με χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εκπαίδευση χρήσης ή εγκατάσταση των μηχανημάτων ή συσκευών ή αναλωσίμων αναλαμβάνουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας μόνο κατόπιν γραπτού αιτήματος ζήτησης. Η πώληση ιατρικού μηχανήματος ή συσκευής ή αναλωσίμου δεν περιλαμβάνει κόστος εκπαίδευσης χρήσης ή εγκατάστασης.
 
Η πώληση ιατρικού μηχανήματος ή συσκευής ή αναλωσίμου δεν περιλαμβάνει κόστος συντήρησης. Αναλαμβάνουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας μόνο κατόπιν γραπτού αιτήματος ζήτησης.
Εγγύηση - Όροι

Η παρεχόμενη εγγύηση είναι εργοστασιακή, διάρκειας ενός (1) έτους ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου που τυχόν χορηγεί το εργοστάσιο. Συνιστάται επικουρικά η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μου www.amtc.gr όπου εκτίθενται τα video συνδεσμολογίας, οι τιμές, τα νέα προϊόντα, τα μοντέλα, οι χώρες, τα εργοστάσια κατασκευής κ.λ. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 22940-99937.
 
1. Η κατοχή του πρωτότυπου που εκδόθηκε από τον παρόντα πωλητή, τιμολογίου (ή απόδειξης), άνευ άλλου, εδράζει την εγγύηση.

2. Η εγγύηση καλύπτει πλήρως κάθε εργοστασιακή βλάβη ή αστοχία ή δυσλειτουργία, η ΑΜΤC υποχρεούται με δική του επιμέλεια, φροντίδα και δαπάνη να το επισκευάσει ή αντικαταστήσει. Δεν καλύπτει η εγγύηση, τις ανωμαλίες στη παροχή των δικτύων εξ αιτίας κεραυνών, υπερτάσεων, την αφαίρεση ή αλλοίωση του αριθμού σειράς{S/N}.

3. Σημειώνεται ότι τα πωλούμενα μηχανήματα/συσκευές, λειτουργούν ηλεκτρονικά, είναι άκρως εξειδικευμένα, ευπαθή, οπότε : δε πρέπει να κτυπηθούν, να πέσουν κάτω, να υγραθούν, να υποστούν κραδασμούς, να καμφθούν, να χρησιμοποιούνται για το καθαρισμό υγρά εσωτερικά ή εξωτερικά με κοινά καθαριστικά, να μην εκτίθενται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, σε υψηλές θερμοκρασίες, σε έντονη σκόνη, να μην ασκείται έντονη πίεση των πλήκτρων για να μην βλαβούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται από κάτω και γενικά απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία. Ως προς τα μηχανήματα και συσκευές που τυχόν φορτίζονται με μπαταρίες, πρέπει να αντικαθίστανται με τις ίδιου τύπου μπαταρίες, να ελέγχονται συχνά για τυχόν ύπαρξη εκροής {η οποία επιβοηθείται από την άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε θερμαντικά σώματα}. Και αυτές πρέπει να αφαιρούνται από το μηχάνημα/συσκευή εάν δε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα {π.χ. 1-2 εβδομάδες και να καλυφθεί}. Η μη συμμόρφωση με το εγχειρίδιο χρήσης, μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογικές μετρήσεις και βλάβη, τόσο στο μηχάνημα, όσο και στον εξοπλισμό ή και διαταραχές στην λειτουργία. Τέτοιας μορφής σφάλματα δεν τα καλύπτει ούτε το εργοστάσιο κατασκευής ούτε η ΑΜΤC. O αγοραστής, οφείλει και πρέπει να απευθύνεται αμέσως στον πωλητή, για οποιαδήποτε βοήθεια, συμβουλή, όχι για μια φορά, αλλά πολλές φορές, για όσες απορίες έχει ή για κάτι που δεν αντιλαμβάνεται. Εάν το προϊόν δεν λειτουργεί ή δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές, ο αγοραστής δεν πρέπει να αποπειραθεί επισκευή, αλλά να μας ενημερώσει άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο χρόνο της εγγύησης, ή θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί.  Η χρονική εγγύηση δεν επεκτείνεται για οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Για όσα προϊόντα, τα δεδομένα μεταφέρονται ή αποθηκεύονται σε πάσης φύσεως οθόνη, η τυχόν βλάβη λόγω κακής εγκατάστασης, δεν καλύπτεται με την παρούσα. Δεν μεταβιβάζεται η παρούσα εγγύηση.

4. Τα προϊόντα τα οποία προμηθευόμαστε και διαθέτουμε προς πώληση είναι καινούργια και πιστοποιημένα με CE και ISO. Πολλά από αυτά έχουν και πιστοποίηση από το FDA.

5. Για την επίλυση τυχόν  διαφορών, αξιώσεων, απαιτήσεων και τη πιο κάτω δέσμευση, ορίζονται αποκλειστικά και μόνον τα αρμόδια, Δικαστήρια της Αθήνας, που θα δικάσουν με τους κανόνες της Ελληνικής Πολιτικής Δικονομίας και του Αστικού Δικαίου, αποκλειόμενης ρητά της εφαρμογής Αλλοδαπών εν γένει Νομοθεσιών, όπως π.χ. του Αγγλικού Δικαίου.
                                                                      
6. Η επιχείρηση δεσμεύεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια των τυχόν προσωπικών δεδομένων εξαιρουμένων εκείνων που δικαιούται να χρησιμοποιεί για σκοπούς ενημέρωσης του αρχείου της επιχείρησης.


7. Εκπαίδευση χρήσης ή εγκατάσταση των μηχανημάτων ή συσκευών ή αναλωσίμων αναλαμβάνουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας μόνο κατόπιν γραπτού αιτήματος ζήτησης. Η πώληση ιατρικού μηχανήματος ή συσκευής ή αναλωσίμου δεν περιλαμβάνει κόστος εκπαίδευσης χρήσης ή εγκατάστασης.
 
8. Η πώληση ιατρικού μηχανήματος ή συσκευής ή αναλωσίμου δεν περιλαμβάνει κόστος συντήρησης. Αναλαμβάνουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας μόνο κατόπιν γραπτού αιτήματος ζήτησης.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού